Paraules amb Iniciativa

Estiu 2017

Per fi tenim un govern transparent i que ret comptes davant de la ciutadania.

Amb motiu del compliment dels dos anys del Govern del Botànic s’ha fet un balanç d’actuacions al que podeu accedir als següents enllaços en valencià i castellà.

El demonio meridiano. Dudas y certezas en el ecuador de legislatura.

Por: Manuel Alcaraz. Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació-GVA

Nunca un Gobierno valenciano inició su mandato coincidiendo con la celebración de dos Elecciones Generales, lo que impidió una relación normal con el Gobierno español, en funciones para todo menos para mostrarnos su hostilidad […]

Balanç dels 2 anys de govern del canvi a València

Per: Grup Municipal Compromís per València

  • Estem ajudant a millorar la ciutat.
  • Ho fem amb la participació dels veïns i veïnes.
  • Ha acabat l’era del despilfarro i la corrupció (a pesar que el PP continua amb 9 imputats). Nosaltres actuem amb transparència. 

Haciendo balance en Elx

Por: Mireia Mollà. Portaveu de l’Ajuntament d’Elx

Se cumplen durante estos días dos años de la constitución del gobierno municipal surgido de las elecciones del 24 de mayo de 2015.

Govern del canvi a Castelló

Per: Verònica Ruiz. Regidora de Cultura a l’Ajuntament de Castelló

Aquest mes passat compliem dos anys de canvi. Un canvi necessari per a deixar enrere la etapa de foscor i mediocritat que imperava a la nostra ciutat.

 

2015/2017: 2 años de políticas de cambio en Alacant.

Por: Maria José Espuch. Concejala por Compromís de Educación, Igualdad y Memoria Histórica y Democrática en el Ayuntamiento

 

Dos anys del canvi.

Per: Carles Mulet. Senador per Compromís

Els feus inexpugnables, ajuntament de Castelló, de València o Alacant, la Diputació de València, o la Generalitat, on amb l’acord de govern o investidura entre Compromís, PSOE i les marques locals de Podemos, van iniciar una nova etapa en el País Valencià.

Balanç de 2 anys de Polítiques Valentes a Llíria

Per: Paco Garcia. Regidor per Compromís-MoVe a Llíria.

Han transcorregut dos anys intensos de treball. El Grup Municipal de Compromís-MoVe a Llíria i el seu equip li hem donat compliment a bona part del programa electoral en el que vàrem concórrer a les eleccions en 2015.

2 anys de govern de Compromís a Favara

Per: Oro Azorín. Alcaldessa de Favara.

En forma d’esquema us deixe un resúm de les moltes activitats que hem desenvolupat des de l’alcaldia de l’Ajuntament de Favara en compliment del nostre Programa Electoral amb l’objectiu de millorar la vida de totes les persones que convivim a aquest municipi de La Ribera.

Inestabilidad en el desgobierno popular de Orihuela

Por: Cayetano Portugués. Portavoz del colectivo.

Quizá dentro de poco, los historiadores mundiales deberían plantearse el hecho de abrir una nueva etapa en la historia, porque la Edad Contemporánea está acabando».

Joventut i participació. De zero a cent en dos anys.

Per: Susa Pérez. Regidora de Joventut i Participació a Benicarló

En un any, hem aconseguit establir un vincle entre joventut i consistori, i les ferramentes per a portar a terme una participació ciutadana exemplar.

Del pluscuamperfecto al imperfecto

Por: Juan Manuel Segarra. Membre de l’executiva d’Iniciativa PV i de la Mesa Nacional.

Dos años han pasado ya desde el desalojo democrático de las instituciones valencianas, de aquellos que creyendo que estaban por encima del bien y del mal, se habían creído los amos del cortijo, los seres perfectos, o pluscuamperfectos más bien,


PP, un govern esgotat a Crevillent vs. L’Alternativa de Compromís per Crevillent

Per: José Manuel Penalva. Portaveu Grup Municipal de Compromís per Crevillent.

230 vots ens van separar d’aconseguir el canvi polític a Crevillent després de 20 anys de majories absolutes del PP. Malgrat açò, C’s podria haver possibilitat aquest canvi, però ho va frustrar possibilitant la continuïtat del PP en un govern en minoria.

2 anys de representació de Compromís a Alcàsser

Per: Iniciativa-Compromís Alcàsser

Aquest 2017 celebrem dos anys de polítiques valentes, dos anys des que Compromís va treure representació a Alcàsser per defensar polítiques de canvi real per al nostre poble . Polítiques progressistes, d’esquerres, valencianistes, ecologistes, i inclusives.


La Diputación de Alicante, el Cortijo del PP.

Por: José Manuel Penalva. Diputado y Portavoz-adjunto Grup Compromís en la Diputación de Alicante

Poco ha cambiado des de las elecciones de mayo de 2015 en la Diputación de Alicante. El PP ya avisó en la investidura del Sr. César Sánchez que esta administración seguiría siendo el cortijo del PP para ser ariete frente a las políticas del cambio emanadas del Consell del Botànic.

El més recent