BALANÇ DE 2 ANYS DE POLÍTIQUES VALENTES A LLÍRIA

Han transcorregut dos anys intensos de treball. El Grup Municipal de Compromís-MoVe a Llíria i el seu equip li hem donat compliment a bona part del programa electoral en el que vàrem concórrer a les eleccions en 2015. Una tasca que hem fet des del Govern i també des de l’oposició responsable, per què el nostre compromís està amb la població de Llíria i els ciutadans que vivim en ella i l’estimem. Hi ho hem fet amb coordinació amb el Govern del Botànic i els seus responsables al Consell, la Diputació Provincial i la FVMP.

A nivell Autonòmic des de Compromís-MoVe hem aconseguit avanços en projectes que s’havien quedat aturats, en matèria educativa destaquem la construcció del Nou IES Camp de Túria, que està dins del Pla de noves infraestructures educatives que el Conseller Vicent Marzà ha destinat per a Llíria. La implantació de 2 aules de 2-3 anys al col·legi St. Vicent, la posada en marxa del Programa de gratuïtat de llibres de text “Xarxa Llibres”.

En transports, els veïns del Camp de Túria hem vist millorat el transport públic, amb nous autobusos en la línia 145 i una pròxima parada en l’hospital de Llíria, així com la creació de l’Entitat Metropolitana de Transports, on Llíria en formarà part. També es desenvoluparà la implantació d’urgències pediàtriques a l’hospital comarcal i s’estudia posar maternitat. S’ha aprovat la re activació de la construcció del nou Palau de Justícia a Llíria, i en matèria de treball, hem recuperat l’Escola Taller, i s’han activat diversos programes de creació d’ocupació en marxa com el “T’Avalem Joves”.  Des d’Economia Sostenible hem posat en marxa el Pla de Millora de polígons industrials i de re industrialització, posant èmfasi en la dotació d’energia al Polígon de Carrases per a la seua posada en funcionament. Així com la recuperació del Santuari i les Termes Romanes de Mura amb la redacció del projecte definitiu que farà la Conselleria de Cultura.

A nivell Local, hem elaborat i presentat més de 150 propostes al ple i comissions de l’ajuntament, la pràctica totalitat d’elles han estat aprovades, a més hem participat activament en l’elaboració dels pressupostos del canvi i progrés per al nostre municipi. Incorporant per primera volta els “Pressupostos Participatius”.

De les propostes de Compromís-MoVe tenim: urbanització dels vials i serveis per a la construcció del Nou IES Camp de Túria, la dotació i reposició de serveis en Polígon Carrases, amb una inversió de més d’1 milió d’euros, els accessos a les urbanitzacions com el de la CV-25 a Puig i Lis, la redacció del Pla director de Sanejament i abastament d’aigua potable, la compra de nous vehicles, xupetins de seguretat i la construcció d’un nou Retén de Policia en el Pla de l’Arc, la re modelació del Camp de Futbol de gespa artificial, re municipalització del serveis de neteja viària, la millora dels serveis de recollida fem i jardineria, i l’atenció ciutadana amb una nova “Oficina PROP”. També l’aprovació del nou Reglament de Transparència i Participació,l’aprovació del Pla Municipal “Llíria Ocupa’t” per a la reactivació econòmica i creació d’ocupació”, i moltes més que no caben en estes poques línies.

Un treball intens, seriós i coherent, dirigit a rescatar persones i millorar els serveis públics i el benestar de la ciutadania lliriana.​

paulasimo

Add comment

css.php