Paraules amb Iniciativa

Primavera 2017

Editorial

Declaració institucional del Consell de suport al dret internacional a l’asil de les persones refugiades

El govern de la Generalitat està desenvolupant un canvi en la gestió de les polítiques migratòries que transita del vell esquema de la integració basada en l’assimilació cultural institucional al paradigma de la inclusió activa i del concepte de multiculturalitat al nou concepte de diàleg intercultural.

¡Atenció! Dona i jove

Quina il·lusió rebre un mail del responsable de la nostra publicació “paraules d’Iniciativa” per a que jo, una militant més, poguera escriure per a totes.

Per: Isabel Montaner Borja // Regidora i Portaveu del G.M de l’Eliana // Portaveu de les Comarques d’Interior Nord d’IdPV

S’ha acabat la funció

10 mesos ha durat la situació de buit de poder al front del govern de l’estat. 10 mesos on hem pogut vore quines han estat les voluntats de tots els actors en aquest nou cicle polític. 

Per: Ignasi Candela Serna // Portaveu Nacional de Joves amb Iniciativa // Diputat al Congrés dels Diputats

Informe polític

Celebrem esta assemblea d’Iniciativa dos anys després d’haver celebrat el IV Congrés. 

Per: Miquel Real, Paco Garcia i Mireia Mollà // Portaveus d’Iniciativa-Compromís

2017, él año que hicimos de Miguel Hernández algo nuestro.

Miguel Hernández (Orihuela, 1910 – Alicante, 1942) fue un pastor obligado a dejar los estudios, lo que no obstante no le impidió escribir poemas que le llevaron a Madrid y en su recuerdo a recorrer él mundo. 

Per: Tamara Martínez Lidón // Secretària d’Organització d’Iniciativa Comarques del Sud // Portaveu de Compromís per Elx

La quarta revolució industrial

Durant els últims anys, els mitjans de comunicació han utilitzat la revolució tecnològica com argument per a justificar la greu crisi laboral dels últims anys. 

Per: Carles Pérez // Militant d’Iniciativa-Compromís

El paro tiene una solución posible

La actual situación de crisis económica, sobradamente conocida, ha determinado un gran número de parados, sobre todo entre los jóvenes, las mujeres y los mayores de 55 años, con una gran incertidumbre de futuro. 

José Domingo Malea // Militant d’Iniciativa-Compromís

El ressorgiment dels mites

Al continent americà, un dels mites més relevants del s.XX ens ha deixat; em referisc a l’ex-president i comandant en cap de la revolució cubana Fidel Castro, que va morir a l’edat de 90 anys, amb un important llegat a les seues esquenes. 

Per: Jesús Broch // Militant d’Iniciativa-Compromís

El més recent