Amb vosaltres, som imparables

Per Belén Bachero Traver, candidata per Castelló a les corts Valencianes.

Després de huit anys com a alcaldessa de Vistabella, he decidit no optar a la reelecció com a primera edil, ha sigut tot un privilegi estar al capdavant de l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat i serà un plaer continuar treballant pel poble de Vistabella formant part del nou equip liderat per Jordi Alcón, el nostre futur alcalde. Iniciem una nova etapa de Candidatura per Vistabella (CPV-Compromís), junt amb un equip de gent valenta, capaç i preparada, amb molta il·lusió perquè el canvi no s’atura!

Per altra banda, la meua intenció era continuar treballant pels pobles de Castelló i de tot el País Valencià des de Les Corts Valencianes consolidant els canvis que hem iniciat el maig de 2015, i per això em vaig tornar a presentar a les primàries de Compromís, obtenint uns molts bons resultats que em fan obtenir de nou el tercer lloc de la llista autonòmica per la circumscripció de Castelló.

Com tots sabeu, la participació i la transparència son part de l’ADN de Compromís, per això hem d’estar ben orgullosos de ser l’única força política amb unes primàries reals i obertes a tota la ciutadania. Un any més hem assolit un nou record de participació, acostant-mos a les vora 50.000 persones, un gran èxit que ha fet que 23.315 persones voten a Mònica Oltra com a presidenta de la Generalitat, mentre que altres candidats, com Isabel Bonig pel PartitPoliimputat només va ser votada per 1.431 persones, o Toni Cantó de C’s per 671 persones, i això que és actor! En definitiva un èxit absolut que ens consolida com la força més participativa.

Iniciem la campanya electoral amb les piles ben carregades i a més a més, som l’única força que realment podem anar amb la cara ben alta perquè hem fet allò que vam dir que faríem, perquè la coherència política ens acompanya a totes les institucions on tenim representació, cosa que no poden dir aquells que votaren a favor del Tractat amb Sud-àfrica al parlament europeu i ara ací enganyen a la gent ficant-se al capdavant de les manifestacions a favor de la taronja valenciana i dels nostres agricultors. I que em dieu de la llei LGTBI valenciana? La llei més avançada i esperada d’Espanya, que el PSPV votà ací a favor però després el govern de Sánchez l’envia al constitucional, quina mena de coherència política és eixa? I aquests són els que reclamen el vot útil?

El vot útil és votar a Compromís, perquè som els únics que realment defensem els interessos del poble valencià ací, a Madrid i a Europa. Perquè som la garantia del canvi, de les polítiques de progrés, feministes i que fiquen al centre a les persones. Som garantia d’un creixement sostenible i un ús responsable del territori.

Els nostres objectius són clars, liderar un nou Pacte del Botànic amb Mònica Oltra com a Presidenta de la Generalitat i tindre un grup parlamentari propi a Madrid, que defense els interessos de les valencianes i els valencians. Amb vosaltres i amb la valentia que ens caracteritza, ho podrem tot! Som imparables!

Add comment

css.php