Paraules amb Iniciativa

DECLARACIÓ

arrow-slide3Ací arriba Paraules d’Iniciativa. Revista digitals de pensaments d’Iniciativa. És a dir: un intent d’afavorir algunes reflexions sobre l’actualitat política, però fetes amb l’ambició d’anar un poc més enllà del merament circumstancial. En aquest primer número, el fil conductor és el “canvi”, aquesta ocasió enyorada i perseguida per Iniciativa i Compromís per reajustar massa coses trencades en la democràcia, la decència, el medi ambient i el sentit de la justícia al País Valencià.

Cada edició comptarà amb un tema que, de manera molt flexible, serveixi de fil conductor de les aportacions. A través d’enregistraments, qüestionaris, articles i propostes de lectura o accés a webs, el Consell de Redacció, juntament amb una desena de col·laboradors de dins i fora del partit, tracta d’aportar uns materials que, potser, poguessin ser llegits i analitzats com una tasca a inscriure en les fórmules de la democràcia deliberativa i, també, en les tasques de formació de la militància. Però, a la vegada, és una proposta pública, comunicable en xarxa, perquè els nostres companys de coalició i la ciutadania en general comprenguen els debats, inquietuds i prioritats que ocupen al nostre partit. Paraules d’Inicaitiva, doncs, és una invitació al coneixement, una invitació, també, a que s’aporten idees i col·laboracions. Allà per l’abril intentarem que a la pantalla arribe un altre número, segurament amb el tema genèric de “Política / polítiques”. Que ho gaudeixis i el critiques.
CONSELL DE REDACCIÓ

Add comment