La cultura reactiva Castelló

Verònica Ruiz. Regidora de Cultura de Castelló

Que aquest estiu se’ns presenta de manera diferent a la que estàvem acostumades no és cap novetat. La covid-19 ha fet que a les nostres vides siga habitual la mascareta, les distàncies de seguretat, el gel hidroalcohòlic i la celebració de les fites més esperades amb precaucions i prudència.

Per això, des de la Regidoria de Cultura hem preparat una agenda diferent però intensa i que aposta clarament pel talent i la creativitat dels nostres artistes. Enguany presentem una programació a l’abast de tota la ciutadania mitjançant les plataformes digitals i espais amb aforaments limitats, on mostrem les produccions de casa amb un objectiu clar: reactivar la cultura a Castelló i que la Cultura reactive Castelló amb una oferta diversa, rica i molt cuidada per a arribar a tota classe de públics.

Comptarem amb Teatre a un click, on set companyies teatrals professionals castellonenques ens mostraran les seues obres a través del web municipal. També tindrem música amb musiCS, on vuit grups castellonencs ens faran gaudir amb els seus nous treballs en concerts en primícia per a totes i tots nosaltres a les xarxes. Tornarem a gaudir del cicle Dilluns al ras, aquesta vegada a la plaça Hort dels Corders i amb totes les mesures de seguretat.

El Planetari proposa ja nous tallers i exposicions amb què ens divertirem i aprendrem, com sempre, en família. El MUCC farà visites teatralitzades al Castell Vell i al Grau, on aprendrem la nostra íntima relació amb la mar i l’origen del nostre poble. I a més tindrem noves exposicions a l’aire lliure, des de la façana del Mercat fins al Grau que ens convidaran a viure un estiu a casa d’allò més cultural, inclusiu, divertit i amable.

Aquesta programació fa una aposta clara pel talent i la creació feta a casa, que possibilita poder mostrar-nos la professionalitat i bon fer dels artistes que tenim al municipi i que tantes vegades porten el nostre nom a terres llunyanes. Aquests i aquestes artistes ens han ajudat a portar millor el confinament amb les seues creacions i ara és moment de tornar-los el favor amb l’aplaudiment més fort que el puguem donar.

mgonzalezm91

Add comment